Näin vuokraat meiltä:

 • Vuokravuorokausi tarkoittaa alkavaa 24 tunnin jaksoa, viikonpäivän vaihtuminen jakson aikana ei siis haittaa.

 • Kuljetus- ja asennuspalvelu on saatavissa 24/7.

 • Hinnat ovat arvonlisäverottomia. Arvonlisävero lisätään hintoihin ja https://sverigepiller.com/penicillin-internet/ sen osuus on eriteltynä tarjouksessa, jonka lähetämme teille.


Vaihtoehto 1   (sinulle, joka haluat suunnitella sopivan paketin ja onnistua 100%)

Vuokralaitesivultamme voit lähettää korin sisällön ilmaisena saatavuuskyselynä, joka ei sido mihinkään. Tuotekuvia klikkaamalla saat samalla kertaa katsottua laitteen kuvauksen, tuotekuvat sekä mitat kuljetusreittiä ja asennuspaikkaa varten.

 1. Valitse mieluisat vuokralaitteet koriin. Vuokrakyselykorisi -sivulta löydät toimitusvaihtoehdot. Siirry lopuksi eteenpäin, täytä tietosi lomakkeeseen ja lähetä –  näet lähetysvahvistuksen näytöllä ja saat samalla kopion siitä sähköpostiisi.
 2. Vastaamme kyselyysi mahdollisimman pian sähköpostitse tai soittamalla. Saat tarjouksen.
 3. Vapaana olevat (eli tarjouksesta löytyvät laitteet) on merkitty varatuiksi niille päiville jolloin tapahtumasi on. Merkintä pysyy yhden viikon ajan, eikä siis sido sinua mitenkään. Voit tänä aikana harkita tilauksen tekemistä ilman että kukaan muu voi varata sinulle tarjottuja laitteita samalle ajankohdalle.
 4. Saat tilausvahvistuksen, jos päätät tilata tarjouksen mukaisen kokoonpanon. Tässä vaiheessa tilaus on sitova molemmin puolin. Voit kuitenkin perua tilauksen maksutta 14 vuorokautta ennen toimitusta.
 5. Välimyyntivaraus tulee voimaan, jos et ole tilannut tarjottuja laitteita yhden viikon sisällä. Silloin tarjotut hinnat ovat voimassa, mutta laitteet vapaina muille vuokrattaviksi. Ilmoita erikseen, jos tarvitset pidennettyä voimassaoloaikaa tarjoukseesi.

Vaihtoehto 2   (sinulle, jolla aika ei vain riitä sopivan paketin kokoamiseen)

Neuvomme mielellään sopivan laitekokoonpanon löytämisessä.

Kerro meille mahdollisimman paljon toiveita ja ajatuksia tapahtuman luonteesta ja kohderyhmästä, budjetista, tapahtuman ajankohdasta ja -paikasta sekä siellä olevista kuljetusreiteistä.

Ota yhteyttä:

 • info@viihdepelit.fi
 • Puh. 050 441 7909 (arkisin 11-17)
 • WhatsApp:lla vain kuljetusreittien kuvia / videoita tarvittaessa. WhatsApp:a ei seurata aktiivisesti: 050 441 7909

.. tai täytä tämä lomake, niin valmistelemme pari ideaa ja olemme pian yhteydessä!