Euron kampanja* Desinfiointisarja

1 +alv. / 1:n vrk.

Ei vuokrata yksittäin – katso kampanjaehdot alempaa sivulta. Lisää vuokralaitteita saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Vuokratuotteen kuvaus:

*Euron kampanjatuote: tämä tuote on vuokrattavissa hintaan 1e +alv. sellaisen vuokrauksen yhteyteen, jonka kokonaissumma kuljetuksineen ylittää 799€ +alv. Jos kokonaissumma kuljetuksineen ylittää 1500€ +alv, voi euron tuotteita valita mukaan kaksi kappaletta. Jos kokonaissumma kuljetuksineen ylittää 2800€ +alv, voi euron tuotteita valita mukaan neljä kappaletta. Euron tuotteita on saatavissa rajoitettu määrä – toimi nopeasti. Euron kampanjaa ei voi yhdistää muihin alennuksiin.
  • A4 -”desinfiointi” -kylttejä 2 kpl.
  • Käsidesiä pelaajille 2 x 0,5L
  • Isopropanolia pelien kosketuspintojen desinfiointiin (tapahtuman järjestäjälle)
  • Mikrokuituliinoja isopropanolia varten (tapahtuman järjestäjälle)
Desinfiointisarja sisältää 300ml pullon isopropanolia pintojen puhdistukseen, mikrokuituliinoja isopropanolille sekä käsidesiä ja A4 -huomiokylttejä. Isopropanoli on tutkitusti tehokas ja nopeasti vaikuttava pintojen desinfiointiaine, joka haihtuu pinnoilta kokonaan ja jälkiä jättämättä.

Saatat myös pitää...

Go to Top