Euron kampanja* Speden keilat ja pallo

1 +alv. / 1:n vrk.

Ei vuokrata yksittäin – katso kampanjaehdot alempaa sivulta. Lisää vuokralaitteita saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Vuokratuotteen kuvaus:

*Euron kampanjatuote: tämä tuote on vuokrattavissa hintaan 1e +alv. sellaisen vuokrauksen yhteyteen, jonka kokonaissumma kuljetuksineen ylittää 799€ +alv. Jos kokonaissumma kuljetuksineen ylittää 1500€ +alv, voi euron tuotteita valita mukaan kaksi kappaletta. Jos kokonaissumma kuljetuksineen ylittää 2800€ +alv, voi euron tuotteita valita mukaan neljä kappaletta. Euron tuotteita on saatavissa rajoitettu määrä – toimi nopeasti. Euron kampanjaa ei voi yhdistää muihin alennuksiin.
Normaali vuokrahinta: 67€ +alv.
Kuminauhapallo laitetaan jalkaan. Aikaa on 15 sekuntia. Keiloja pitää kaataa. Se on vaikeaa! Toimitukseen kuuluu kuljetuslaatikon lisäksi viisi (aitoa) keilauskeilaa, pallo kuminauhalla, varapallo, pallopumppu, ajastin sekä mittanauha ja teippi keilapaikkojen mittaamista / merkitsemistä varten.
 

Pelialueen minimivaatimukset:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
200 cm 300 cm 17 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
65 cm 35 cm 35 cm 17 kg / 1 osa

Saatat myös pitää...

Go to Top