Viimeisen päälle!

Kielitoimiston sanakirja antaa tällaisesta päälle-sanan käytöstä esimerkin: viimeisen päälle [= viimeistä piirtoa myöten, läpikotaisin, täydellisesti].

Miksi laitteet kannattaa tilata meiltä?
1. Helsingin viihdepelit on keskittynyt vain lyhytaikaisiin laitevuokrauksiin. Emme välitä kolmansien osapuolien laitteita. Kalustoa ei myöskään vuokrata kuukausisopimuksilla pitkäaikaiseen käyttöön tai pidetä muuna aikana kolikkotoimisena julkisissa tiloissa. Miksi? Koska uskomme, että laitteiden pitäminen siistinä ja kunnolla toimivana on paras tapa toimia – siksi omistamme laitteet itse ja säilytämme niitä tapahtumien välissä varastollamme, jossa ne tarkistetaan huolellisesti ennen jokaista tapahtumaa. Kolmen auton kuljetuskalusto, modernit kuljetusvälineet ja yllä mainittu toimintatapa = ei ikäviä yllätyksiä!
 
2. Tekemämme tarjoukset ovat monista poiketen aina ilman välimyyntivarausta. Tästä on suuri hyöty sinulle, joka vastaat tapahtuman tuotannosta. Tarjouksissa olevia laitteita ei niiden voimassaoloajan aikana tarjota eteenpäin muille vuokrattaviksi niille päiville, jolloin tapahtumanne on. Meidän mielestä on myös tärkeää, että kuvat laitteista ovat oikeita kuvia, jotta tiedät mitä saat.
 
3. Säästät yhdistämällä useita laitteita samaan kuljetukseen. Kuljetus- ja asennuspalvelun hintaan sisältyy kaikki, mikä mahtuu kerralla samaan kuorma-autoon (PK-seutu + 80 km) – täysi kuorma-auto vastaa siksi jopa 20% alennusta, kun kantoavusta tai asennusajasta ei tällä alueella veloiteta erikseen. Lopuksi toteamme että nokipallot ovat söpöjä, vaikka he eivät kuulu luontoon. Suurin osa ajoista ajetaan siksi vähäpäästöisellä EURO6 -autolla, joka saastuttaa jopa 90% vähemmän verrattaessa perinteiseen dieselautoon.