Tervetuloa! (^_^)/
Tässä näkymässä voit tutustua laajaan vuokralaite- ja aktiviteettivalikoimaamme yhdellä silmäyksellä.

Vuokrauskonseptimme lyhyesti: Ei kaikkea kaikille, vaan parasta yritysasiakkaille ja tapahtumatuottajille. Tarjontamme keskittyy pelillisesti viihdyttäviin ja erinomaisessa kunnossa oleviin vuokrapeleihin sekä hupilaitteisiin, jotka ovat ihanteellisia yritystapahtumiin ja messuosastoille.

Näin pääset vauhtiin – tutustu hauskuuksiin ja lisää ne kyselykoriisi;

Tuotetiedot, mitat ja kuvat: Siirry tuotesivulle joko klikkaamalla tuotteen nimeä tai osoittamalla tuotekuvaa ja klikkaamalla vihreää aluetta (ei tekstiä).
Suoraan saatavuuskyselyyn: Jos haluat ohittaa tuotetiedot ja lisätä laitteet suoraan kyselykoriisi, osoita tuotekuvaa ja klikkaa vihreän alueen tekstiä.
Etsitkö laitetta tietylle kuljetusreitille? Klikkaa sivun oikeassa yläkulmassa olevaa + -merkkiä ja valitse vaihtoehdoista: ”Mahtuu pieneen henkilöhissiin”, ”Mahtuu tavalliseen henkilöhissiin”, ”Mahtuu isoon henkilöhissiin”, ”Voidaan kantaa portaita”, ”Näitä voit kuljettaa itse tai rahtina” tai ”Brändättävät pelit”, jotta löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivat vaihtoehdot.

Tarvitsetko apua?
Olitpa sitten etsimässä vinkkejä parhaan laitesetin valintaan tai tarvitset lisätietoja, älä epäröi jättää viestiä. Autamme sinua mielellämme löytämään täydelliset laitteet ja aktiviteetit juuri sinun tapahtumaasi.

Go to Top