Super Kixx pöytäjalkapallo

265 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 199
4 - 7 159

Vuokratuotteen kuvaus:

Hauska ja koukuttava kahden pelattava jalkapallopeli. Tämä on hieman rauhallisempi pelitempoltaan kuin vastaava lätkäpelimme, joten sikäli ajateltuna ehkä aloittelijalle helpompi. Pallon liike on paljon realistisempi kuin perus foosballissa, tätä on aina pelattava ”vielä yksi matsi”! Pelikenttä on valaistu.
Pelin aikana kuuluu mm. kansallislaulu, yleisöääniä sekä viimeisen maalin jälkeen loppuvihellys. Laskee maalit ja läheltä piti -tilanteet (shots on goal). Pelin kesto on noin kolmesta viiteen minuuttia.
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
140 cm 140 cm 75 cm 230V 1A 70 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
75 cm 155 cm 140 cm 70 kg / 1 osaa

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top