Helsingin viihdepelit Oy (Y-tunnus: 2616848-5)

Roy ja Kimi perustivat Helsingin viihdepelit Oy:n huhtikuussa 2014. Tiimiin kuuluvat myös Siiri ja Tuomas, sekä lukuisat keikkatyöntekijät. Laadukas tekeminen on alusta alkaen ollut sydämenasiamme. Kiitos teille kaikille, jotka olette tukeneet meitä matkallamme – erityisesti kaikille nykyisille ja tuleville asiakkaillemme. Te olette se voima, joka saa meidät ylittämään itsemme – ja pitämään hauskaa joka askeleella. <3

– – –

  • Sähköposti: info@viihdepelit.fi
  • Varasto ja Showroom: Vattuniemenkatu 3, 00210 Helsinki (Lauttasaari).
  • Ajo-ohje varastolle: Aja talon vasemmalle puolella olevalle siniselle ovelle. Etukäteen tilattujen laitteiden noudot, palautukset ja toimitukset onnistuvat ympäri vuorokauden.
  • Puhelin: 050 441 7909 (arkisin klo 11–17)
  • WhatsApp: Voit lähettää kuljetusreittien kuvia tai videoita tarvittaessa WhatsAppin kautta. Huomaathan, että emme seuraa WhatsApp-viestejä aktiivisesti. Puhelinnumero: 050 441 7909.
  • Kiireelliset ongelma- tai muutostilanteet tapahtuman aikana: Soita päivystysnumeroon. Saat automaattisen tekstiviestin päivystysnumeroineen, mikäli emme vastaa puhelimeen. Huomioi, että tekstiviestissä oleva päivystysnumero saattaa muuttua eri päivien ja kellonaikojen välillä.

– – –

Viihdelaitteiden ja peliautomaattien lyhytaikainen vuokraus yritysjuhliin ja -tapahtumiin on meidän heiniä. Kalustomme on moderni, siisti ja hyvin huollettu.

Tarjoamme pelien ja aktiviteettien vuokrausta kaikenlaisiin yritystapahtumiin, kuten messuosastoille, pikkujouluihin, tyky- tai kick off -tapahtumiin, sekä muihin yritystilaisuuksiin. Voit valita noudon tai käyttää omaa kuljetus- ja asennuspalveluamme. Lisäksi löydät meiltä pelien mainosteippaus- ja brändäyspalvelut.

Meille on tärkeää, että keikat hoituvat moitteettomasti. Pyrimme myös jatkuvasti parantamaan palvelujamme. Logiikka on yksinkertainen; ”peruna kerrallaan”. Kolmea asiaa ei kannata tehdä samanaikaisesti, jos haluaa hyvää jälkeä.

– – –

Miksi laitteet kannattaa tilata meiltä?
1. Helsingin viihdepelit on keskittynyt vain lyhytaikaisiin laitevuokrauksiin. Emme välitä kolmansien osapuolien laitteita. Kalustoa ei myöskään vuokrata kuukausisopimuksilla pitkäaikaiseen käyttöön tai pidetä muuna aikana kolikkotoimisena julkisissa tiloissa. Miksi? Koska uskomme, että laitteiden pitäminen siistinä ja kunnolla toimivana on paras tapa toimia – siksi omistamme laitteet itse ja säilytämme niitä tapahtumien välissä varastollamme, jossa ne tarkistetaan huolellisesti ennen jokaista tapahtumaa. Kolmen auton kuljetuskalusto, modernit kuljetusvälineet ja yllä mainittu toimintatapa = ei ikäviä yllätyksiä!
 
2. Tekemämme tarjoukset ovat monista poiketen aina ilman välimyyntivarausta. Tästä on suuri hyöty sinulle, joka vastaat tapahtuman tuotannosta. Tarjouksissa olevia laitteita ei niiden voimassaoloajan aikana tarjota eteenpäin muille vuokrattaviksi niille päiville, jolloin tapahtumanne on. Meidän mielestä on myös tärkeää, että kuvat laitteista ovat oikeita kuvia, jotta tiedät mitä saat.
 
3. Säästät yhdistämällä useita laitteita samaan kuljetukseen. Kuljetus- ja asennuspalvelun hintaan sisältyy kaikki, mikä mahtuu kerralla samaan kuorma-autoon (PK-seutu + 80 km) – täysi kuorma-auto vastaa siksi jopa 20% alennusta, kun kantoavusta tai asennusajasta ei tällä alueella veloiteta erikseen. Lopuksi toteamme että nokipallot ovat söpöjä, vaikka he eivät kuulu luontoon. Suurin osa ajoista ajetaan siksi vähäpäästöisellä EURO6 -autolla, joka saastuttaa jopa 90% vähemmän verrattaessa perinteiseen dieselautoon.