Popcornkone kärryllä (#2)

219 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 164
4 - 7 131

Vuokratuotteen kuvaus:

Hauska ja klassisen kaunis popcornkone metallivaunulla. Tällä popcornkoneella voit valmistaa kerralla jopa 24 popcornannosta. Popcornkonetta on helppo käyttää ja käyttöä varten on selkeät ohjeet. Laitteessa on kytkimet kattilan lämmitykselle, sekoitusmoottorille ja valaistukselle. Lämpölamppu ja koneen pohjassa oleva lämmitin pitävät popcornit tuoreina ja maukkaina.

Laite toimitetaan desinfioituna sekä suojapussiin pakattuna. Mukana selkeät ohjeet käyttöä ja puhdistusta varten. Hinta ei sisällä puhdistusmaksua, puhdistusmaksu löytyy erillisenä tuotteena alapuolelta.

 

Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
88 cm 164 cm 54 cm 230V 5A 50 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
70 cm 85 cm 54 cm 25 kg / 2 osaa

Saatat myös pitää...

Go to Top