Super Chexx pöytäjääkiekko

273 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Useampi vuorokausi
Määrä (vrk) € per vrk.
 2205
 3164
 4137

Vuokratuotteen kuvaus:

Hauska ja koukuttava kahden pelattava jääkiekkopeli. Realistisempi kuin mikään vastaava, tätä on aina pelattava ”vielä yksi matsi”! Kiekko lentää niin p*keleesti, jos vetää kunnon lämärin = vauhdikas peli!
Pelin aikana kuuluu mm. kansallislaulu, kommentteja, yleisöääniä sekä viimeisen maalin jälkeen loppuvihellys. Voit myös painaa ”BOO” -nappia kesken pelin (mikäli ehdit), jolloin yleisö boo:aa. Näppärää, jos haluat lytätä vastustajasi moraalin. Peli laskee maalit sekä läheltä piti -tilanteet (shots on goal). Pelin kesto on noin kolmesta viiteen minuuttia. Pelikenttä on valaistu.
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
140 cm 135 cm 95 cm 230V 1A 57 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
95 cm 145 cm 140 cm 57 kg / 1 osaa

Saatat myös pitää...

Go to Top