Monipeli Vortex Touch

150 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 113
4 - 7 90

Vuokratuotteen kuvaus:

Hauska kosketusnäyttöpeli pöydälle asetettavaksi! Vastaava kuin vanha kunnon photoplay, mutta hauskempi. Vortexissa on yli 100 yksinkertaisen kovaa, oikeasti siis ihan viihdyttävää peliä. Useimmat pelit ovat yhdelle pelaajalle, jotkin myös kahdelle. Tekstit ja ohjeet peleissä ovat englanniksi. Pelin saa helposti käännettyä mieluisaan asentoon. Kuvissa oleva pöytä ei kuulu toimitukseen.
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Tätä laitetta voit myös kuljettaa itse esimerkiksi sopivan kokoisella henkilöautolla tai Matkahuollon kautta (katso kuljetuskoko ”Mitat kuljetusreittiä varten” -kohdasta). Tästä voit tutustua kuljetus- ja asennuspalveluun: kuljetus- ja asennuspalvelu. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
50 cm 48 cm 40 cm 230V 1A 19 kg


Mitat kuljetusreittiä varten: (kuljetuslaatikossa)
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
54 cm 54 cm 65 cm 31 kg / 1 osaa

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top