Atari Pong Table (#2)

349 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 262
4 - 7 209

Vuokratuotteen kuvaus:

Voiko pallo olla neliö? Pongissa voi. Tämä mustavalkoinen rubiini on hi-tech -versio siitä vanhasta klassisesta pöytätenniksestä, jota 70- ja 80- luvuilla kaikkialla pelattiin. Taattua Atari -laatua nousevan auringon maasta!

  • Muoviset palikat liikkuvat kentällä oikeasti – kenttä ei ole näyttö.
  • Voidaan pelata kahdestaan (vastakkain) tai yksin (tietokonetta vastaan).
  • Hienot valotehosteet ja säädettävät äänitehosteet.
  • Pistetilanne näkyy pelikentän läpi.
  • Voitto viidellä pisteellä.
  • Todella koukuttava pelikokemus – takuuhitti!

Alkuperäinen Atari Pong oli siis se peli-idealtaan vähän ilmakiekon tapainen videopeli, jossa kentällä liikkuvaa ”palloa” pompoteltiin toisilleen vauhti nopeutuen, kunnes rillit menivät huuruun. Peli-idea on tässä sama, paitsi että useimmiten kuultu kommentti menee jotenkin näin: ”Jännä näyttö – ei kun… häh, miten toi on mahdollista? Onko siellä joku magneetti?”…

 

Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vaativan kuljetuksen ja asennuksen takia Atari Pong Tablea voi vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
123 cm + pelaajat yht. 100 cm  49 cm 75 cm 230V 1A 80 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
75 cm 49 cm 123 cm 70 kg / 3 osaa

Saatat myös pitää...

Go to Top