Valokuvauskoppi Photobooth (eri ulkoasuja ja taustoja)

916 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 687
4 - 7 550

Vuokratuotteen kuvaus:

 

Helppokäyttöinen kosketusnäytöllä varustettu valokuvauskoppi takaa onnistuneet juhla- ja messukuvat! Mukana on myös tikun päässä olevia hauskuuksia, kuten viiksiä, silmälaseja ja hattuja.

Itse kopin ulkoasun voit valita vaihtoehdoista ”Classic photobooth”, ”Kiiltävä valkoinen”, ”Kiiltävä musta”, ”Las Vegas” tai ”James Bond”. Tulosteen koko on 10×15 cm. Laatu on sama kuin valokuvausliikkeissä, ja kuvat valmistuvat heti (yhdeksän sekuntia). Koppiin mahtuu myös useampi henkilö samaan aikaan, ja valikosta saa helposti myös tuplakuvat aina tarpeen mukaan.

Muita valinnaisia ominaisuuksia ovat:

  • Tuplakuvat (tuplakuvanappi on käytettävissä 20 sekuntia edellisen kuvan tulostamisen jälkeen).
  • Tapahtuman kaikki kuvat yhdessä kansiossa (saatavissa ilman eri veloitusta, jolloin kuvat ladataan tapahtuman jälkeen yksityiseen Dropbox -kansioon, josta ne ovat ladattavissa 30 päivää – kopin sisäpuolelle tulee tällöin GDPR -lappu, jossa kerrotaan tästä vieraille).

Kuvissa olevat taustat saa valita valmiina olevista malleista. Voit myös lähettää omat taustakuvat, tai muokata valmiita kuvia. Pyydä kuvapankkia ja ohjeita – autamme mielellämme! :)

Kopin sisäpuolella on vihreä green screen -kangas. ”Green screen” on ominaisuus, jolla esimerkiksi Pekka Pouta saadaan sääkartan päälle, eli green screeniä käytettäessä kuvassa olevat ukkelit muokkautuvat halutulle taustalle – vaikka Las Vegasiin tai palmurannalle.

Vuokrahintaan sisältyy täysi 400 kuvan kasetti. Kasetti pitää tämän jälkeen vaihtaa, jolloin sillä pärjää taas seuraavat 400 kuvaa. Lisäkasettien hinta on 79€ +alv. per kasetti.

 

Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vaativan asennuksen takia valokuvauskoppia voi vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
226 cm 203 cm 127 cm 230V 2A 135 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
67 cm 145 cm 126 cm 40 kg / 6 osaa

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top