Jukeboksi (BLUETOOTH + 100 CD-levyä)

429 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 322
4 - 7 257

Vuokratuotteen kuvaus:

Mahtavalla soundilla ja bluetoothilla varustettu Rock-Ola Legend -jukeboksi, jossa levyn pyöriminen ja koneiston mekaniikka on hienosti näkyvissä kuten pitääkin. Äänenlaatu on mainio, ehkä jopa paras mitä olet kuullut? Tämä korvaa lähes bändin. Se on paljon luvattu, mutta erittäin laadukas tekniikka takaa sen, että kirkkaat äänet ovat todella kirkkaita ja bassot puolestaan todella jykeviä = eargasm. Volumen säädössä ei myöskään ihan helpolla tule raja vastaan (ikkunat helisevät jos mennään lähelle maksimia). Jukeboksin sisällä on 100 eri CD-levyä valmiiksi asennettuna. Vuokrahintaan kuuluu Teoston ja Gramexin tapahtumalisenssit (kysy tarvittaessa lisätietoja). Levyvalikoima on pyritty saamaan mahdollisimman kattavaksi – jokainen löytää varmasti jotain mieluisaa. Tule varastollemme testailemaan?

Bluetooth -taustamusiikkiominaisuus: yhdistä puhelin tai muu tekninen pömpelisi jukeboksiin langattomasti bluetoothilla, niin saat omat suosikit tai juhlien teemaan sopivan playlistin soimaan. Taustamusiikki soi nimensä mukaisesti aina, kun CD:ltä soitettavaa kappaletta ei ole soitossa tai jonossa.

Levyt: Paljon kokoelmalevyjä (60-luvun kokoelma, NRJ hits, VOICE hits, Kesähitit, Suomirock, Suomipop, Blues, Kansainväliset hitit ym.) sekä seuraavien artistien albumeja: Sanni, Elastinen, Cheek, JVG, Billy Idol, Elvis, Celine Dion, Eppu Normaali, Juice Leskinen, Backstreet Boys, Justin Timberlake, Nightwish, Adele, Rolling Stones, Leevi and the Leavings, The Baseballs, J.Karjalainen, Shakira, Toto, Jukka Poika, Bryan Adams, Miljoonasade, Jenni Vartiainen, Kaija Koo, Within Temptation, 50 Cent, Beastie Boys, Gunther, Lauri Tähkä. Red Hot Chili Peppers, Anne Mattila, Yö, Eric Clapton, Morrissey, Marilyn Manson, Velvet Revolver, R.E.M., Metallica, Rammstein, U2, Olavi Uusivirta, Ozzy Osbourne, Joe Cocker, Donkeyboy, John Lennon, Robbie Williams, Ellie Goulding, Sting, AC/DC, Teräsbetoni, Aste, Queen, Beatles, Kirka, Dire Straits, Eagles, Nirvana, Abba, Gary Moore, Hurriganes, Pink Floyd, Irwin Goodman, Deep Purple ja Guns ’N Roses.

 

Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vaativan asennuksen vuoksi jukeboksia voi vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
100 cm 167 cm 70 cm 230V 2A 163 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
70 cm 167 cm 100 cm 163 kg / 1 osaa

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top