Flipperi Iron Maiden

340 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 255
4 - 7 204

Vuokratuotteen kuvaus:

Haluatko pelata tukka hulmuten? Laudallinen täyttä tykitystä Maidenin tyyliin!

Rautarouvat ja heviherrat huomio – pelimusiikkina soi Iron Maidenin 12 kovinta hittiä: Number of the Beast, Fear of the Dark, Aces High, Flight of Icarus, 2 Minutes to Midnight, Hallowed Be Thy Name, Powerslave, Wasted Years, Rime of the Ancient Mariner, Can I Play with Madness, The Trooper ja tottakai Run to the Hills.

Iron Maiden -flipperi on uusinta tuotantoa (valmistusvuosi 2019). Älä sekoita uusimpia flippereitä kulahtaneisiin kasaripeleihin – pelattavuus on uusissa sama, mutta pelikokemus kuin ison maailman festivaalilta.

 

Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vaativan kuljetuksen ja asennuksen takia Flipperi Iron Maidenin voi vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
71 cm 195 cm 143 cm 230V 3A 110 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
71 cm 145 cm 143 cm 110 kg / 1 osaa

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top