Flipperi Star Wars Premium (PELAA KOSKEMATTA JALKAKYTKIMILLÄ!)

374 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 281
4 - 7 224

Vuokratuotteen kuvaus:

Kauan sitten galaksissa oli tapahtuma, jossa ei ollut flipperiä. Unohda tällainen synkkyys! Älä valitse pimeää puolta. Vuokraa tämä, ja tuhoa kuolemantähti lopullisesti (se tosiaan ”räjähtää” kentällä oikeasti, jos pääset tarpeeksi pitkälle). Do or do not, there is no try.

Star Wars Premium -flipperi on uusinta tuotantoa (valmistusvuosi 2018). Älä sekoita uusimpia flippereitä kulahtaneisiin kasaripeleihin – pelattavuus on uusissa sama, mutta pelikokemus kuin toiselta planeetalta.

Pandemiatuunattu! Pallon voi laukaista kyynärpäällä (keskellä olevasta painikkeesta). Pelin voi aloittaa painamalla start -nappia polvella tai kyynärpäällä. Flippereitä voi ohjata tavallisten nappien lisäksi / sijasta jalkakytkimillä.

 

Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vaativan kuljetuksen ja asennuksen takia Flipperi Star Wars Premiumin voi vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
71 cm 195 cm 143 cm 230 3A 110 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
71 cm 145 cm 143 cm 110 kg / 1 osaa

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top