Rulettionnenpyörä 🇫🇮

179 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 134
4 - 7 107

Vuokratuotteen kuvaus:

Näyttävä ja hyvin pyörivä onnenpyörä, jonka halkaisija on 1,2 metriä. Tätä kelpaa ihmetellä: mahtaako tulos olla musta vai punainen, pariton, seiska, vai jokin niistä sektoreista jonka olemme teidän logoillanne koristaneet? Teippaus tilattava erikseen, löydät sen erillisenä tuotteena alapuolelta.
Kiva vetonaula messuosastolle tai juhlien sisääntulon yhteyteen. Tämä laite on valmistettu Suomessa. 🇫🇮
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Tätä laitetta voit myös kuljettaa itse esimerkiksi sopivan kokoisella henkilöautolla (katso kuljetuskoko ”Mitat kuljetusreittiä varten” -kohdasta). Tästä voit tutustua kuljetus- ja asennuspalveluun: kuljetus- ja asennuspalvelu. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
120 cm 155 cm 60 cm 40 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
50 cm 120 cm 120 cm 25 kg / 2 osaa

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top