Starlite promootiohedelmäpeli

299 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 224
4 - 7 179

Vuokratuotteen kuvaus:

Klassinen, mekaaninen hedelmäpeli pöydälle. Tästä mallista on kaikki kolikkoliikenne kytketty pois, eli koneisto käynnistyy kahvasta vetämällä. 
Tehty erityisesti messuosastoja ja promotilaisuuksia varten. Toimitetaan kuljetuslaatikossa, helppo toimittaa myös Matkahuollolla.
Tarjoamme hedelmäpeliin edullista ja helppoa kelojen teippausräätälöintiä, jolla saat oman voittosuhteen ja haluamasi määrän omia kuvia hedelmäkuvien tilalle. Tarrasarja löytyy alapuolelta omana tuotteenaan.
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
45 cm 65 cm 50 cm 45 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
55 cm 77 cm 55 cm 54 kg / 1 kuljetuslaatikko

Kasino- ja arvontalaitteet ovat viihdekäyttöä varten eikä peliin osallistumisesta, peliseteleistä, poleteista tai merkeistä saa vaatia rahaa tai mitään muutakaan vastiketta. Pelaamisen tulee olla ilmaista.

Saatat myös pitää...

Go to Top