Brändätty palkintopeli messuille ”Catch the light”

459 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 344
4 - 7 275

Vuokratuotteen kuvaus:

Näyttävä ja koukuttavan yksinkertainen peli, joka vie vähän lattiatilaa. Pelin tarkoituksena on pysäyttää liikkuva valo punaisen valon kohdalle, jolloin peli pudottaa riviltä yhden palkinnon pelaajalle. Voiton saamisen todennäköisyys on säädettävissä jokaiselle riville erikseen.

Hintaan sisältyy pelin ulkoasun teippaus kokonaisuudessaan, eli molemmat sivut, etuosa, painonapin alue sekä yläosan taustavalaistu alue. Teippaukseen sisältyy paino painovalmiista aineistosta, asennus sekä teippien poisto tapahtuman jälkeen. Lähetämme valmiit aineistopohjat tilauksen yhteydessä (muodossa .ai tai .pdf).

Palkintojen maksimikorkeus on noin 18 cm. ja maksimipaino n. 100 g. Myymme myös erilaisia pidikkeitä palkinnoille, jos tuotteessa itsessään ei ole valmiiksi sopivaa – kysy lisätietoja!

 

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
49 cm 178 cm 63 cm 230V 1A 114 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
49 cm 178 cm 63 cm 114 kg / 1 osa

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top