XXL pöytäjalkapallo

392 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 294
4 - 7 235

Vuokratuotteen kuvaus:

Levoton määrä peliukkoja yhdistyy harmonisen kauniiksi kokonaisuudeksi tässä vähintään Amerikan kokoisessa pöytäjalkapallopelissä. Pallo ei ihan helpolla mene ensimmäisestä lyönnistä maaliin!  Sopii 2-8 pelaajalle. Mukana on pallo, varapallo ja varapallon varapallo. Must have!
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vaativan kuljetuksen ja asennuksen vuoksi XXL pöytäjalkapalloa voi vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
255 cm 85 cm 110 cm (+tilaa pelaajille ja kepeille) 100 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
40 cm 140 cm 255 cm 90 kg / 5 osaa

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top