Vaatimaton pöytäjalkapallopeli 2-44 pelaajalle

777 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 583
4 - 7 466

Vuokratuotteen kuvaus:

Aivan järkyttävän levoton määrä peliukkoja yhdistyy harmonisen kauniiksi kokonaisuudeksi tässä törkeääkin törkeämmän kokoisessa pöytäjalkapallopelissä.

Tämä mammuttimainen järkäle sopii jopa 44 pelaajalle (yksi tikullinen ukkoja per pelaaja), tai 22 pelaajalle, jos jokaisella on kaksi tikullista ukkoja ohjattavana. Lähes seitsemän metrin pituus tekee tästä mainion aktiviteetin kaiken kokoisille peliporukoille. Suomen suurin pöytäjalkapallo sopii aktiviteetiksi niin yritysjuhlaan, kick off -tapahtumaan kuin yrityksen virkistyspäiväänkin.

Miksi tämä kannattaa valita? Ajattele tilanne, jossa olet vuokrannut pelkän tavallisen pöytäjalkapallopelin. Vieraat tulevat sisään ja toteavat ”Hauskaa, pöytäjalkapallo..”, ja jatkavat eteenpäin. Ajattele sitten tilanne, jossa vuokraat tämän – vieraat tulevat sisään ja toteavat ”Joooooo! Whoah, mikä toi on?! Tule, mennään kokeilee!!” – kumpi parempi?

Pöytä kulkee kolmessa osassa ilman jalkoja (kukin osa omalla kuljetusalustallaan). Joissakin tapauksissa tätä voidaan kantaa portaita pitkin.

 

Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vaativan asennuksen takia Vaatimattoman pöytäjalkapallopelin voi vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.
Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
648 cm 93 cm 110 cm (+tilaa pelaajille ja kepeille) 205 kg

 

Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
46 cm 110 cm 232 cm 80 kg / 17 osaa

Saatat myös pitää...

Go to Top