Pöytäcurling Osua Laaka #2 (porraskannettava) 🇫🇮

308 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 231
4 - 7 185

Vuokratuotteen kuvaus:

Suomessa 🇫🇮 laadukkaasta puusta valmistettu täysikokoinen Shuffleboard -pöytäcurlingpöytä. Ja mikä parasta – tämä kootaan osista, joten se soveltuu kaikille kuljetusreiteille.
Pöydällä voi itse asiassa pelata neljää eri peliä, jos se perinteinen ei riitä! Lisäosat ja pelivälineet kuhunkin peliin tulevat mukana. Säännöt eri peleihin tulevat myös mukana, mutta löydät ne myös englanninkielisinä kuvagalleriasta (klikkaa isoa tuotekuvaa).
Osua Laaka -Shuffleboardia pelataan joko kahdestaan tai joukkueissa. Sopii siis kirjaimellisesti kaikille ja kaikkialle. Ja jos meiltä kysytään, niin tätä on hauskempi pelata kuin sitä perinteistä shuffleboardia. Sellainenkin toki löytyy valikoimasta, jos kaipaat vaikka kolmea pöytää. Eli perinteistä shuffleboardia on valikoimassa yksi ja Osua Laakaa kaksi. Yksi plus kaksi on kolme.
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vaativan kuljetuksen ja asennuksen takia Osua Laaka -pöytäcurlingin voi vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
60 cm 75 cm 325 cm 81 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
45 cm 115 cm 64 cm 31 kg / 3 osaa

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top