Shuffleboard pöytäcurling

308 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 231
4 - 7 185

Vuokratuotteen kuvaus:

Baareista tuttu taitopeli.
Ruostumattomasta teräksestä valmistetut kiekot liukuvat vahatulla ja erikoiskäsitellyllä pinnalla uskomattoman hyvin. Tarkka käsi, kunnon kierre kehiin ja *klik*: vastapelurin kiekko napsahtaa pois kentältä! Voi sitä riemun määrää.
Peliä pelataan kahdestaan toisiaan vastaan, myös joukkueina tai turnauksena. Tai juomapelinä (?). Pelaajat heittävät yhden kiekon vuorotellen. Pelaaja joka ensin saa 15 pistettä tai yli voittaa. Vain se pelaaja jonka yksittäinen kiekko on kaikista pisimmällä saa kierrokselta pisteitä – tämä tekee pelistä melko jännittävän! Mukana pelin tarkemmat säännöt.
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vaativan kuljetuksen ja asennuksen takia Shuffleboard pöytäcurlingin voi vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
62 cm 85 cm 280 cm 100 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
25 cm 62 cm 280 cm 77 kg / 4 osaa

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top