MMA Batak Boxer ”Hit the Green” – reaktiopeli

370 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 278
4 - 7 222

Vuokratuotteen kuvaus:

Nopeutta, ei voimaa. Oletko valmis räjäyttämään tajuntasi? Koe MMA Batak Boxer HIT THE GREEN, joka on vastaava laite kuin Batak-reaktioseinä tai nyrkkeilykone, mutta tässä pelissä tarvitaan pikaista refleksiä herkulesmaisen voiman sijasta. Kohtia pitää tässäkin toki lyödä, eli paperinen painallus ei riitä. Peli on nyrkkipalloon verrattuna turvallisempi, sillä täyttä voimankäyttöä ei tarvita. Tässä nopeatempoisessa pelissä on seitsemän lyöntikohtaa, jotka syttyvät vihreinä vuorotellen. Sinun tehtäväsi? Napauta salamannopeasti vihreillä valoilla ympäröityjä lyöntikohtia, kerää pisteitä ja nauti adrenaliinin kohinasta!

Pelin kesto on säädettävissä, mutta varoituksen sana: jo minuutin sessio saa sykkeesi nousemaan ja hien virtaamaan! Tämä peli on loistava lisä yritystapahtumiin, sillä se tarjoaa haastetta ja naurua samassa paketissa. Pelin tulokset näkyvät näytöllä pelin päättyessä. Hit the Green sopii erinomaisesti niin kilpailullisiin mittelöihin kuin rentoon hauskanpitoon ystävien kesken. MMA Batak Boxer HIT THE GREEN kehittää koordinaatiota ja reaktionopeutta, vaikka et olisikaan Tony Halme.

Psst! Meillä on kaksi identtistä peliä! Pystytä oma peliarena ja katso, kuka tiimistäsi tai porukastasi on nopein? MMA Batak Boxer HIT THE GREEN on täydellinen valinta, kun etsit jotain uutta ja jännittävää.

 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vaativan kuljetuksen ja asennuksen takia MMA Batak Boxer Hit the Greeniä voi vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
86 cm 190 cm 130 cm 230V 1A 170 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
86 cm 190 cm 130 cm 170 kg / 1 osa

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top