Voimatesti

151 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 113
4 - 7 91

Vuokratuotteen kuvaus:

Purista kahvoja yhteen, peli mittaa voiman ja näyttää sen asteikolla 0,5 – 10. Etenkin jäbät ovat ihan fiiliksissä, jos samalla keikalla on tämä + nyrkkeilypeli + kolmen voiman testi. Perus keskustelu menee näin: 1. uhotaan molemmin puolin. 2. ”okei nyt mä näytän” ja 3. jompi kumpi häviää. Sitten homma toistuu joko kohdasta 1. tai 2. alkaen. Peli toimitetaan pehmustetussa flight-case -laatikossa (kuva galleriassa).
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Tätä laitetta voit myös kuljettaa itse esimerkiksi sopivan kokoisella henkilöautolla tai Matkahuollon kautta rahtina (katso kuljetuskoko ”Mitat kuljetusreittiä varten” -kohdasta). Tästä voit tutustua kuljetus- ja asennuspalveluun: kuljetus- ja asennuspalvelu. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
38 cm 161 cm 41 cm 230V 0,5A 26 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
38 cm 161 cm 41 cm 26 kg / 1 osaa

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top