Pubdarts multigame

265 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 199
4 - 7 159

Vuokratuotteen kuvaus:

Tikkapeli jopa kahdeksalle pelaajalle. Tällä monipuolisella tikkapelillä voit pelata eri pelejä – yksinkertaisista monimutkaisiin. Selkeät suomenkieliset ohjeet. Valitse vain haluamasi peli sekä pelaajamäärä ja heittele tikkoja. Kuittaa tikat haetuksi heittovuorojen välissä, ja automaatti laskee pisteet joka pelaajalle erikseen – näppärää!
Mukana kaksi eri tikkasettiä: ”mökkitikat” ja pro -laatuiset ”ammattitikat”. Toimitukseen kuuluu myös käyttöohjeet sekä ohjeet eri peleihin. Tikoissa on muoviset kärjet, joten seinät pysyvät ehjinä ja sormiin ei tule pipejä. Kärjet ovat aika kestäviä, mutta varakärkiä on myös mukana siltä varalta jos moinen sattuisi katkeamaan.

 

Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
69 cm 205 cm 67 cm 230V 66 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
66 cm 144 cm 67 cm 39 kg / 2 osaa

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top