Speden laserpyssy 🇫🇮

337 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 253
4 - 7 202

Vuokratuotteen kuvaus:

Koostuu vastaavasta aseesta joka oli speden speleissä, kolmijalalla olevasta maalitaulusta ja tietokoneesta.
Osat toimivat langattomasti keskenään ja ”tähtäysviiva” näkyy reaaliajassa näytöllä. Voidaan myös kytkeä hdmi:llä tai vga:lla ulkoiseen näyttöön tai projektoriin, niin isompikin porukka voi katsella tuloksia.
Etäisyys tauluun voi olla 5-15 metriä. Ase on yhtä tarkka kuin oikea. Pelivuoron aikana saa ampua viisi laukausta, jonka jälkeen kaikki näkyvät näytöllä – samoin kunkin laukauksen pistemäärä, laukaukseen käytetty aika sekä yhteispistemäärä. Hauskaa!
Tarvitset tason tietokonetta varten. Tämä tuote on valmistettu Suomessa. 🇫🇮
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa
Suositeltu pelialue Sähköntarve
5 x 1 m 230V 0,5A
(Toimii myös 2h akkujen varassa)

Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
40 cm 50 cm 40 cm 15 kg / 3 osaa

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top