Optinen pistooliammunta (15″ näyttö) 🇫🇮

249 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 202
4 - 7 161

Vuokratuotteen kuvaus:

Koe jännittävä optinen pistooliammunta, joka tuo tapahtumaasi kilpailullista hauskuutta edullisesti. Tämä perusmalli sisältää Glock-pistoolin mallisen aseen, joka on yhtä tarkka kuin oikea pistooli. Mukana tulee yksi kolmijalalla varustettu maalitaulu ja 15 tuuman näytöllä varustettu läppäri, johon tulokset ja tähtäysviiva projisoituvat langattomasti reaaliajassa.
Pelissä on mahdollista suorittaa esimerkiksi viiden laukauksen sarjoja, joista jokaisesta saa reaaliaikaiset pisteet. Etäisyys tauluun voi olla kaikkea kolmen ja 15 metrin väliltä. Kompakti kokonaisuus, joka on helppo pystyttää ja joka ei vie paljoa tilaa. Täydellinen valinta, kun haluat tarjota viihdettä mutta budjetti on tiukka. Haluatko paremman mallin? Katso tämän linkin tuote: Speden laserpyssy Premium.
Tarvitset tason tietokonetta varten. Tämä tuote on valmistettu Suomessa. 🇫🇮
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa
Suositeltu pelialue Sähköntarve
5 x 1 m 230V 0,5A (Toimii myös 2h akkujen varassa)

Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
ei rajoituksia ei rajoituksia ei rajoituksia 15 kg / 3 osaa

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top