Ammunta pehmoaseilla

290 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 218
4 - 7 174

Vuokratuotteen kuvaus:

Hauska kokemus! Puhallettavasta kehikosta tuleva ilmavirta saa pallot leijumaan ilmassa, ja homman nimi on se että ne kuuluu ampua siitä pois. Sopii sekä sisätiloihin että ulkotiloihin.
Mukana on kaksi pehmoammuspyssyä 10 pehmoammuksen lippaalla sekä kaksi pistoolimallista pehmoammuspyssyä (+ yksi varapyssy),  joihin ladataan yksi ammus kerrallaan. Ja reilusti ammuksia, koska kudithan ei saa loppua kesken. Pehmoammukset ovat kevyitä ja vaarattomia.
Sopii hyvin noin 2-4 metrin ammuntaetäisyydelle. Ohi menneet ammukset kerääntyvät kehikon sisälle. Paitsi jos ne ampuu ohi.
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
325 cm 244 cm 160 cm 230V 7,5A 65 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
60 cm 100 cm 60 cm 30 kg / 3 osaa

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top