Hattarakone led-valolla

131 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Useampi vuorokausi
Määrä (vrk) € per vrk.
 298
 379
 466

Vuokratuotteen kuvaus:

Tämä ammattikäyttöön tehty hattarakone led-valolla eroaa monella tapaa kiinalaisista halpamalleista – näissä oikeissa hattarakoneissa on halvempiin kopioihin verrattuna pieniä eroja, kuten:
  • Yhden napin käyttö ilman hankalia säätöjä.
  • Hiljaisempi ääni.
  • Parempi valmistusnopeus.
  • Turvallisempi käyttäjälle.
  • Huomattavasti parempi toimintavarmuus.
  • Helpompia käyttää automatiikan takia.
  • Voit käyttää kuljetuslaatikkoa pöytätasona.

Lämpötilan hankala säätäminen ja hattarasokerin polttaminen kuuluu menneisyyteen. Tässä mallissa on automaattinen lämpötilan ja jäähdytyksen säätö, eli painat vain hattaranapista ”on” tai ”off”, eli ”tee hattaraa” tai ”älä tee hattaraa” – hattarakone hoitaa lämpötilan säätämisen ja jäähdytyksen itsestään. Tämän hattarakoneen lämpenemiseen menee vain muutama sekunti. Kaksikerroksisen lämmityselementin ansiosta kapasiteetti on suuri – yhden hattaran tekemiseen menee vain puolisen minuuttia. Suoravetomoottori on luotettavampi ja hiljaisempi kuin hihnavetoinen moottori. Kaksikerroksinen lämmityselementti tuottaa kaksi kertaa nopeammin hattaraa kuin yksikerroksinen elementti. Vikavirtasuojaus ja amerikkalainen valmistuslaatu on käyttäjälle turvallisin vaihtoehto. Muista, että hattarakoneissa on korkea verkkojännite ja ne ovat metallia. Älä laita halvempaa vuokrahintaa turvallisuuden edelle! Ammattikäyttöä varten valmistetun hattarakoneen hankintahinta on kahdeksankertainen vastaavan kokoisiin kopioihin verrattuna.

Mukana toimitetaan suomenkieliset ohjeet käyttöä ja alkupuhdistusta varten. Vuokrahinta ei sisällä puhdistusmaksua eikä hattarasokeria tai -tikkuja, ne löytyvät omina tuotteina alapuolelta. Hattarakone toimitetaan jykevässä kuljetuslaatikossa suojapussiin pakattuina ja desinfioituina. Kattila toimitetaan suojapussiin pakattuna (katso kuvagalleriasta lisätietoja). Hattarakoneen kattilavalaistuksen kirkkautta ja väriä voi vaihtaa mieluisaksi, lisäksi siihen voi valita erilaisia vilkkuvia tai väriä vaihtavia tehosteita. Hiphei ja tralala!
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Tätä laitetta voit myös kuljettaa itse esimerkiksi sopivan kokoisella henkilöautolla tai Matkahuollon kautta rahtina (katso kuljetuskoko ”Mitat kuljetusreittiä varten” -kohdasta). Tästä voit tutustua kuljetus- ja asennuspalveluun: kuljetus- ja asennuspalvelu. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
68 cm 135 cm 68 cm 230V 7A 26 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
47 cm 70 cm 70 cm 12 kg / 2 osaa

Saatat myös pitää...

Go to Top