Arcade videopeli (#2)

301 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 226
4 - 7 181

Vuokratuotteen kuvaus:

Loistava kokoelma 90-luvun arcadeklassikoita. Sisältää 30 klassikkopeliä, kuten Pacman ja Metal Slug. Mukana on myös esimerkiksi Tetris ja ”Michael Jacksons Moonwalker”, jossa ammutaan pahiksia ja pelastetaan pulassa olevia lapsukaisia – sekä tietenkin ”Super Contra”, joka on ehdottomasti vanhanaikaisten arcaderäiskintöjen aatelia.

Nostalgiapärinät (ja jännetuppitulehdus) ovat taattuja, sillä lopettaminen yhden pelin jälkeen ei ole vaihtoehto. Näihin jää koukkuun. Suurinta osaa mukana olevista peleistä voi pelata yksinpelin lisäksi kaksinpelinä. Pelissähän on kaksi pelipaikkaa, toisin kuin monissa muissa vastaavissa.

 

Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vaativan asennuksen takia Arcade -videopeliä voi vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
62 cm 200 cm 60 cm 230V 1A 117 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
60 cm 187 cm 62 cm 117 kg / 2 osaa

Saatat myös pitää...

Go to Top