Atari Hydra entisöity videopeli (1990!)

263 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 197
4 - 7 158

Vuokratuotteen kuvaus:

Atari Hydra – rankkaa, entisöityä aitoutta suoraan vuodelta 1990!

Tässä videopelissä olet Hydra – entinen Navy Seals -sotilas, joka ajaa venettä. Ysärillä veneet myös lensivät, ja niiden varusteisiin kuului tietenkin myös LASER CANNONS. Kerää polttoainetta ja tykitä vihollisia, jotka yrittävät tuhota kyydissäsi olevan lastin. Hienot valot ja ysärisoundit sekä täysin tikissä oleva CRT -näyttö!

 

Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vaativan kuljetuksen ja asennuksen takia Atari Hydraa voi vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
 63 cm  184 cm 85 cm 230V 2A 92 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
63 cm 184 cm 85 cm 92 kg / 1 osa

Saatat myös pitää...

Go to Top