Flipperi Terminator 3

340 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 255
4 - 7 204

Vuokratuotteen kuvaus:

Tämähän on vanha flipperi – yli 20 vuotta vanha. Mutta teema on niin kova, että se on pakko olla valikoimassa. Siksi hän onkin meillä entisöity, toisin kuin muilla. Esimerkiksi ylätaulun ikkunan sameus (tyyppivika) on korjattu ja vanha yksivärinen kaasupurkausnäyttö on vaihdettu COLOR DMD LED -värinäyttöön (superhieno). Lisäksi sisälle on lisätty peililevyt molempiin sisäpuolen kylkiin sekä luonnollisesti koko pelikenttä on purettu, kiillotettu ja mailakoneistot uudelleenrakennettu. Myös kaikki kentän toimintovalot on vaihdettu led -valoihin, jotta ne näkyvät selkeästi. Eli; Iso-Arska on palannut! Welcome to Judgment Day.

Terminator 3 -flipperissä on paljon hienoja yksityiskohtia, led -valoja ja tietenkin Cyberdyne Systems model T-101:n (eli Arnoldin) selostuksia pitkin peliä. Ylätaulussa on myös lisäpeli ”RPG -mode”, johon voi päästä pelin aikana.

Suosimme toimivia automaatteja. Flipperit toimitetaan puhdistettuina, myös lasin alta, sekä teknisesti toimivina.

Jopa neljä pelaajaa voi pelata kerralla, jolloin pallot pelataan vuorotellen. Jokaisen pelaajan pisteet näkyvät ColorDMD -värinäytöltä erikseen. You’ll be back!

 

Tekniset tiedot: katso tästä minimivaatimukset kuljetusreittiä, kuten hissejä ja ovia varten. Hankalan käsiteltävyyden takia flippereitä voi lähtökohtaisesti vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
74 cm 190 cm 157 cm 230V 3A 147 kg

Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
74 cm 130 cm 157 cm 147 kg / 1 osa

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top