Ilmakiekko (iso tai keskikokoinen)

285 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 214
4 - 7 171

Vuokratuotteen kuvaus:

Kaikkien kaverisuhteiden katkaisija, ajanhallinnan murskaaja ja katkerien tappioiden muistuttaja – ilmakiekkopöytä! Ensin pelataan yksi erä, jonka jälkeen ”on pakko” ottaa vielä toinen erä. Äh, tilanne 1-1. Kolmannesta poikki? (joillekin käy myös kuulemma näin: ”Okei, 2-0. Paras viidestä?”).
Ilmakiekkovaihtoehtoja on kaksi. Toimitettava malli riippuu tilanteesta seuraavasti:
  • Isompi malli, eli 7 jalan kokoinen pöytä: Voidaan kuljettaa HVP:n kuljetus- ja asennuspalvelulla kaikkiin esteettömiin tiloihin, joissa ei ole porraskantoa, eli korkeintaan pari yksittäistä porrasaskelmaa.
  • Pienempi malli, eli 6 jalan keskikokoinen normaali pöytä: Voidaan kuljettaa HVP:n kuljetus- ja asennuspalvelulla myös porraskannolla tai pienen hissin kautta, eli käytännössä kaikkiin tiloihin.
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vaativan asennuksen takia Ilmakiekon voi vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa (ISO 7 jalan kokoinen pöytä):
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
122 cm 83 cm 215 cm 230V 1A 90 kg

Laite käyttökunnossa (KESKIKOKOINEN 6 jalan pöytä):

Tämä mitta pätee myös, jos noudat ilmakiekkopöydän varastoltamme:

Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
92 cm 82 cm 183 cm 230V 1A 38 kg

Mitat kuljetusreittiä varten (ISO 7 jalan kokoinen pöytä HVP:n kuljettamana = esteetön tila):
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
45 cm 145 cm 214 cm 60 kg / 4 osaa

Mitat kuljetusreittiä varten (KESKIKOKOINEN 6 jalan pöytä HVP:n kuljettamana = porraskanto tai pieni hissi):
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
40 cm 183 cm 92 cm 30 kg / 3 osaa

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top