Nopeustesti Speden spelit (#2)

129 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 97
4 - 7 77

Vuokratuotteen kuvaus:

Legendaarisen Pertti Pasasen ohjelmasta tuttu nopeustestipeli. Saatavissa myös brändättynä. Tarrasarjan löydät alempaa tältä sivulta. Tämä ei ole se kaikista uusin pilipalimalli, vaan kunnon kokometallijalalla oleva entisöity ja erittäin siistikuntoinen peli. Pelin idea on monelle tuttu: seuraa nopeutuvaa valosarjaa – väärän painalluksen jälkeen tulos jää näytölle näkyviin. Peli toimitetaan pehmustetussa flightcase -laatikossa, joten voit luottaa siihen että laite pysyy siistinä ja tulee ehjänä perille. Löydät kuvia laatikosta kuvagalleriasta.
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Tätä laitetta voit myös kuljettaa itse esimerkiksi sopivan kokoisella henkilöautolla tai Matkahuollon kautta rahtina (katso kuljetuskoko ”Mitat kuljetusreittiä varten” -kohdasta). Tästä voit tutustua kuljetus- ja asennuspalveluun: kuljetus- ja asennuspalvelu. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
42 cm 120 cm 35 cm 230V 0,5A 23 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
35 cm 120 cm 42 cm 23 kg / 1 osaa

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top