Vuokratuotteen kuvaus:

Hinta sisältää kuvien mukaisen teippauksen painovalmiista PDF -aineistosta – eli neliväriteippauksen tulostamisen, muotoon leikkaamisen, asentamisen sekä poistamisen. Saatte meiltä tilauksen yhteydessä tyhjän PDF-aineistopohjan, jossa tarrojen muoto ja mitat ovat kohdallaan.
Painovalmiin aineiston toimittamisen deadline on kolme vuorokautta ennen laitteen toimitusajankohtaa. Suosittelemme kuitenkin toimittamaan aineiston seitsemän arkipäivää ennen toimitusta. Pieniä korjauksia pystymme myös tekemään lennosta, jos aineisto on ohjeiden mukaan suunniteltu.
Freelance -graafikkomme voi myös suunnitella aineiston puolestanne osittain tai kokonaan, jolloin graafisesta suunnittelusta veloitetaan erikseen (89€ + alv. per ensimmäinen alkava tunti ja 44,50€ + alv. per sitä seuraava alkava 30 min. jakso – graafinen suunnittelu tulee tilata vähintään 14 vuorokautta ennen toimitusta).
Oma tarratuotantomme takaa luotettavan toimituksen ja siistin asennuksen! Asentaessa pieleen menneitä teippauksia ei korjata purukumiviritelmillä, vaan niiden tilalle tulostetaan uusi aineisto saman tien.
 

Aineiston tekniset ohjeet:

Tiedosto: Painovalmis PDF*, jossa kuvien resoluutio 300 dpi.

Värimaailma: CMYK.

Koko: 1:1.

Bleed: Ei leikkausvaroja.

PDF:n tallennusasetukset (suositus): Elementit tasoissa ja kaikki tekstit / fontit muutettuna linjoiksi. Tiedoston koko max. 25 MB.

*Painovalmiin PDF:n määritelmä:

Saat meiltä valmiin PDF-aineistopohjan, jossa tarrat ovat oikeassa koossa ja valmiiksi sommiteltuna sopivan kokoiselle arkille / tulostusalueelle. Älä muuta näitä kokoja.

Lisää tarroihin ääriviivat, jos taustan tai reunan väri on valkoinen. Ääriviivojen tulee olla mustia ja paksuudeltaan 0,5 pt.

Aineiston toimittamisen deadline on 72 tuntia ennen laitteen toimitusajankohtaa. Suosittelemme kuitenkin toimittamaan aineiston seitsemän arkipäivää ennen toimitusta mahdollisen korjaustarpeen varalta.

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top