Vuokratuotteen kuvaus:

Hinta sisältää kuvien mukaisen teippauksen painovalmiista PDF-aineistosta tehtynä – eli neliväriteippauksen tulostamisen, muotoon leikkaamisen, asentamisen sekä poistamisen. Hinta ei sisällä laitevuokraa (laitteen löydät omana tuotteena alapuolelta). Teippauksen hinta on per tapahtuma.
Lähetämme teille tilauksen yhteydessä tyhjän PDF-aineistopohjan, jossa tarrojen muoto ja mitat ovat kohdallaan. Painovalmiin aineiston toimittamisen deadline on vain kolme vuorokautta ennen laitteen toimitusajankohtaa. Suosittelemme kuitenkin toimittamaan aineiston seitsemän arkipäivää ennen toimitusta. Pieniä korjauksia pystymme myös tekemään lennosta, jos aineisto on ohjeiden mukaan suunniteltu. Freelance -graafikkomme voi tarvittaessa suunnitella aineiston puolestanne osittain tai kokonaan, jolloin graafisesta suunnittelusta veloitetaan erikseen (89€ + alv. per ensimmäinen alkava tunti ja 44,50€ + alv. per sitä seuraava alkava 30 min. jakso). Graafinen suunnittelu tulee tilata vähintään 14 vuorokautta ennen toimitusta.
Oma tarratuotantomme takaa luotettavan toimituksen ja siistin asennuksen! Asentaessa pieleen menneitä teippauksia ei tämän takia tarvitse korjata purukumiviritelmillä. Käytämme teippaukseen laadukasta, Japanissa valmistettua Yupotako -kalvoa. Se on materiaalina tyylikkään mattapintainen sekä riittävän paksu. Näin laitteen alkuperäiset värit eivät kuulla teipin läpi – toisin kuin halvemmilla materiaaleilla.

Brändäykseen sisältyy seuraavat yksittäiset teipit:

– Laitteen etupuoli 1 kpl.

Aineiston tekniset ohjeet:

Tiedosto: Painovalmis PDF*, jossa kuvien resoluutio 300 dpi.

Värimaailma: CMYK.

Koko: 1:1.

Bleed: Ei leikkausvaroja.

PDF:n tallennusasetukset (suositus): Elementit tasoissa ja kaikki tekstit / fontit muutettuna linjoiksi. Tiedoston koko max. 25 MB.

*Painovalmiin PDF:n määritelmä:

Saat meiltä valmiin PDF-aineistopohjan, jossa tarrat ovat oikeassa koossa ja valmiiksi sommiteltuna sopivan kokoiselle arkille / tulostusalueelle. Älä muuta näitä kokoja.

Lisää tarroihin ääriviivat, jos taustan tai reunan väri on valkoinen. Ääriviivojen tulee olla mustia ja paksuudeltaan 0,5 pt.

Aineiston toimittamisen deadline on 72 tuntia ennen laitteen toimitusajankohtaa. Suosittelemme kuitenkin toimittamaan aineiston seitsemän arkipäivää ennen toimitusta mahdollisen korjaustarpeen varalta.

 

Käytämme laitteitamme vain lyhytaikaiseen vuokraukseen. Tuotamme ja asennamme teipit itse. Huollamme ja entisöimme laitteita säännöllisesti. Aineistopohjat ovat toimiviksi testattuja. Tämä onkin järkevin toimintatapa, jos peli on tulossa vetonaulaksi messuille, promootioon, tai aktiviteetiksi yksittäiselle messuosastolle. Vuokrahinta on selkeän toimintatavan takia melko kilpailukykyinen, vaikka laatu pidetäänkin korkealla tasolla. Haluaisitko sinä kulunutta tai huonosti teipattua laitetta muutoin siistille osastollesi? Emme mekään. Lisätietoja löydät tältä sivulta: Viimeisen päälle.

Saatat myös pitää...

Go to Top