Popcornkone kärryllä (#1)

219 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 164
4 - 7 131

Vuokratuotteen kuvaus:

Hauska ja näyttävä popcornkone metallikärryllä. Tällä popcornkoneella voit valmistaa suuremmankin määrän popcornia kerralla. Popcornkonetta on helppo käyttää, laitteessa on kytkimet kattilan lämmitykselle, sekoitusmoottorille sekä valaistukselle. Lämpölamppu ja koneen pohjassa oleva lämmitin pitää popcornit tuoreina pidemmän aikaa.
Laite toimitetaan desinfioituna sekä suojapussiin pakattuna. Mukana selkeät ohjeet käyttöä ja puhdistusta varten. Hinta ei sisällä puhdistusmaksua, puhdistusmaksu löytyy erillisenä tuotteena alapuolelta.
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
85 cm 161 cm 63 cm 230V 5A 41 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
63 cm 87 cm 85 cm 23 kg / 2 osaa

Saatat myös pitää...

Go to Top