Jättidarts

199 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 149
4 - 7 119

Vuokratuotteen kuvaus:

Jättikokoinen tikkataulu. Sektoreiden pinta ja tikkojen ”kärjet” ovat tarrapintaa. Tikat eivät ihan näytä tikoilta – toimintavarmuus on varmaan mennyt suunnittelussa ulkonäön edelle…?
Toimitukseen sisältyy puhallin. Puhaltimen mukana tulee äänenvaimennuslaatikko, joten humina pysyy hyvinkin siedettävällä tasolla. Puhdistamme puhallettavat laitteet säännöllisesti. Töhnää ja tunkkaisuutta ei suosita!
Toimitukseen sisältyy asennus- ja käyttöohjeet, maakiilat, moska, kiinnitysköyttä, puhallin sekä 20 metrin ulkojatkojohto.
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
250 cm 295 cm 130 cm + puhallin 30 cm 230V 2A 35 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
50 cm 50 cm 50 cm 20 kg / 2 osaa

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top