Euron kampanja* Beer Pong -pöytä

1 +alv. / 1:n vrk.

Ei vuokrata yksittäin – katso kampanjaehdot alempaa sivulta. Lisää vuokralaitteita saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Vuokratuotteen kuvaus:

*Euron kampanjatuote: tämä tuote on vuokrattavissa hintaan 1e +alv. sellaisen vuokrauksen yhteyteen, jonka kokonaissumma kuljetuksineen ylittää 1199€ +alv. Jos kokonaissumma kuljetuksineen ylittää 2300€ +alv, voi euron tuotteita valita mukaan kaksi kappaletta. Jos kokonaissumma kuljetuksineen ylittää 3500€ +alv, voi euron tuotteita valita mukaan kolme kappaletta. Euron tuotteita on saatavissa rajoitettu määrä – toimi nopeasti. Euron kampanjaa ei voi yhdistää muihin alennuksiin.
Normaali vuokrahinta: 77€ +alv.

Beerpong on yksinkertaisen, kokoontaitettava ja hauska juomapeli, jota on helppo kuljettaa.

  • Juomapeli: mukeja ei tässä versiossa kuulu täyttää juomilla, sillä palloihin koskeminen ja heittely juomiin on ällöä :(. Eli kun pallon saa mukiin, juo vastustaja (tai vastustajajoukkue) X määrän huikkia omista juomistaan ja ko. muki poistetaan.
  • Heittovuoroon kuuluu kaksi palloa per pelaaja tai joukkue.
  • Pallon voi heittää pompun kautta (jolloin vastustajat saa huitoa kerran käsillä). Pallon voi myös heittää suoraan mukiin (jolloin vastustajat saa ottaa kopin, jonka jälkeen pallon on pysyttävä kädessä) -> ennen heittoa kannattaa siis hämätä vastustajaa.
  • Jos pallo menee mukiin (tai estämisen tekee koppina, tai koppi epäonnistuu), poistetaan vastustajalta muki.
  • Peli päättyy, kun toiselta on kaikki mukit poistettu.

 

Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
61 cm 70 cm 244 cm 8 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
40 cm 40 cm 20 cm 8 kg / 1 osa.

Saatat myös pitää...

Go to Top