Western Shooting Gallery -pallokanuunagalleria

340 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 255
4 - 7 204

Vuokratuotteen kuvaus:

Tämä moniin sisätiloihinkin mahtuva puhallettava pallotykkiammunta sopii hauskaksi peliksi niin lastentapahtumiin kuin myös aikuisille Villi Länsi / Wild West -henkisiin teemajuhliin. ”Tykinkuulat” ovat harmittomia pallomeren palloja, jotka rullaavat takaisin pelaajille maalialueelta. Pelin ideana voi olla esimerkiksi ”kuka kolmesta pelaajasta osuu ensin molempiin maaleihin” tai” kuka kolmesta pelaajasta osuu X määrällä palloja eniten”. Laite täytetään pomppulinnan tavoin puhaltimella – toinen puhallin tuottaa lisäksi pallokanuunoihin tulevan paineen. 
Puhdistamme puhallettavat laitteet säännöllisesti. Töhnää ja tunkkaisuutta ei suosita! Toimitukseen sisältyy maakiilat, moska, kiinnitysköyttä, aluspeite, puhallin sekä 20 metrin ulkojatkojohto.
Jos asennuspaikka on nurmikolla tai päällystämättömällä maalla: Kiinnitä laite mukana tulevilla maakiiloilla. Jos asennuspaikka on pehmeällä hiekalla, asfaltilla tai kovalla pinnalla: Kiinnitä peli neljästä kulmastaan köysillä tai vuokraa meiltä erikseen painosäkit 8 kpl. á 24 kg. Sisätiloissa peliä ei tarvitse kiinnittää.
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vaativan kuljetuksen ja asennuksen takia pallokanuunagalleriaa voi vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
340 cm + kaktukset edessä sivuilla 2×40 cm 345 cm (vain etuosan korkeimmasta kohdasta keskellä) 450 cm + puhaltimet 80 cm 230V 9A 100 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
80 cm 100 cm 60 cm 70 kg / 7 osaa

Saatat myös pitää...

Go to Top