Rodeohärkä (liikkuva simulaattori)

826 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 620
4 - 7 496

Vuokratuotteen kuvaus:

Tämä villisti liikkuva rodeohärkä on varustettu kahdella moottorilla ja ajastinkellolla. Automaattisesti kiihtyvä ohjelma takaa tiukat ja reilut kisat! Kuka pysyy pisimpään kyydissä? Sopii mainiosti aikuisille ja nuorille, mutta ei lapsille. Lapsille suosittelemme valikoimastamme löytyvää Rodeoaasia. Ratsastajan minimipituus on 122 cm. Painoraja on 136 kg.
Severi (se on härän nimi) on kooltaan 70 x 165 cm. Hänellä on myös pehmeät sarvet sekä pehmeä pää. Useimmissa muissa malleissa koko härkä on valmistettu lasikuidusta, eikä niissä ole auto-stop -ranneketta. Tuhahdus, sanoo Severi! Tämä rodeohärkäsimulaattori onkin markkinoiden turvallisinta mallia – älä sekoita kiinalaisiin kopioihin!
Ohjaajan hinta on alkaen 149e + alv. / 3 tuntia. Laitteen vuokrahinta ei sisällä ohjaajaa – rodeomestari, eli ohjaaja, tulee tilata erikseen. Pyydä kyselyn yhteydessä tarjous rodeomestarista haluamallesi aikavälille. Hinta vaihtelee sesongin, kellonajan ja sijainnin mukaan.
Turvallisuutta parantavia ominaisuuksia:
  • Auto stop -ranneke. Pysäyttää laitteen välittömästi kun henkilö tippuu, vaikka ohjaaja ei havahtuisi pysäyttämään laitetta.
  • Härällä on pehmeästä kumista valmistettu pää.
  • Saatavissa vain meidän koulutetulla ohjaajalla, joka ohjaa laitetta ja ohjeistaa laitteen turvallisessa käytössä.
  • Ohjauskonsoli avainlukituksella. Laitteen käynnistäminen ilman ohjaajaa ei ole mahdollista.
  • Nopeasti pysähtyvä mekanismi.
  • Valmistettu Yhdysvalloissa järeistä ja laadukkaista osista.
  • Jalustan pohjaosa on kauttaaltaan pehmustettu. Myös patjan ja mekanismin välinen alue on erikseen pehmustettu.
  • Ilmatäytteisen patjan halkaisija on 4,9 metriä. Pehmustetun osuuden paksuus on 50 cm.
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vaativan asennuksen takia Rodeohärän voi vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
488 cm (suositus vähintään 5 x 6 m) 145 cm (vaatii 2,7 m huonekorkeuden) 488 cm (vähintään) 230V 18A (11A ja 7A) 287 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
77 cm 170 cm 109 cm 136 kg / 7 osaa

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top