Puhallettava rodeoaasi

312 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 234
4 - 7 187

Vuokratuotteen kuvaus:

Hirn. Tämä on niin hauska! Yksi kaveri menee aasin päälle istumaan ja kaksi tai neljä kaveria heiluttaa sen siitä pois. Aasi on suunniteltu lapsille ja nuorille. Aikuisille sopii puolestaan valikoimastamme löytyvä Rodeohärkä.
Toimitukseen kuuluu CE-hyväksytyn aasin lisäksi asennus- ja käyttöohjeet, maakiilat, moska, aluspeite, puhallin sekä 20 metrin ulkojatkojohto.
Puhdistamme puhallettavat laitteet säännöllisesti, emme suosi töhnää tai tunkkaisuutta. Hollannissa käsin valmistettu puhallettava aasi on paras valinta tapahtumaasi.
Jos asennuspaikka on nurmikolla tai päällystämättömällä maalla: kiinnitä aasi mukana tulevilla maakiiloilla.
Jos asennuspaikka on pehmeällä hiekalla, asfaltilla, kovalla pinnalla tai sisätiloissa: kiinnitä rodeoaasi neljästä kulmastaan köysillä tai vuokraa meiltä erikseen painosäkit 8 kpl. á 24 kg. Sisätiloihin suosittelemme lisäksi puhaltimen äänenvaimennuslaatikkoa.
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
500 cm (+ puhallin ja kenkämatto) 145 cm 500 cm 230V 7,5A 95 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
80 cm 120 cm 90 cm 65 kg / 4 osaa

Saatat myös pitää...

Go to Top