Snookball megabiljardi

567 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 425
4 - 7 340

Vuokratuotteen kuvaus:

ISO biljardipöytä, jossa pallot ovat jalkapalloja. Lattialle asennettavan ”pöydän” koko on 360 x 660 cm. Snookball -biljardissa ei tarvita biljardikeppejä, sillä pallot ”lyödään” joko vierittäen ”keilailutyylillä”  tai potkien ”jalkapallotyylillä”.
Takuulla viihdyttävä teambuilding -aktiviteetti, jota kaikki haluavat kokeilla! Megabiljardia voidaan pelata yksi vastaan yksi- periaatteella tai joukkueina (joukkueversiossa ”lyöntivuoro” joukkueen sisällä kiertää). 

”Pöytä” koostuu 12 osassa toimitettavasta puuvallista, pallosarjasta sekä alusmatosta. Asennus onnistuu kaikille suht. tasaisille ja koville pinnoille – esim. lattialle, asfaltille tai nurmikolle.

 

Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vaativan asennuksen takia Snookball jalkapallobiljardia voi vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
360 cm 25 cm 660 cm 230 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
40 cm 190 cm 40 cm 40 kg / 15 osaa

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top