Guitar Hero arcade

385 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 289
4 - 7 231

Vuokratuotteen kuvaus:

Guitar Hero on yksi vuosituhannen vaihteen suurimpia hittipelejä – ”kitaran” soittamisen helppous on hieno kokemus! Valikoimassa on kymmeniä tunnettuja rock -biisejä. Fiilistä nostattaa lisäksi noin 400 led -valoa ja kunnon äänentoisto. Tästä lähtee sellainen soundi että kuuluu tarvittaessa naapuriinkin. Äänenlaadun puolesta toimii hyvin siis myös jukeboksina, sillä pelistä on mahdollista kytkeä ”virhepainallusten äänet” pois. Kysy biisilistaa!
Äänenvoimakkuus on helposti säädettävissä. Pelissä on eri vaikeustasoja, joten se sopii yhtä hyvin ensikertalaiselle kuin ammattilaiselle.
 

Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vaativan asennuksen takia Guitar Hero Arcade videopeliä voi vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
105 cm 222 cm 80 cm 230V 2A 190 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
77 cm 166 cm 105 cm 160 kg / 2 osaa

 

 

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top