Nuijapeli

310 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 233
4 - 7 186

Vuokratuotteen kuvaus:

Koloista voi nousta rosvoja tai poliiseja – lyö rosvoa päähän niin saat kaksi pistettä. Poliisi ei tykkää, jos sitä lyödään päähän (siitä tulee miinuspiste). Hauska versio klassisesta nuijapelistä. Hienot led -valot siellä ja täällä! Näytöiltä näet tuloksen, miinuspisteet, peliajan ja päivän ennätyspisteet. Peliaika on säädettävissä 20 ja 50 sekunnin väliltä. Oletuksena peliajaksi on säädetty 20 sekuntia.
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vaativan kuljetuksen ja asennuksen takia Nuijapeliä voi vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
113 cm 155 cm 82 cm 230V 3A 145 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
74 cm 113 cm 82 cm 130 kg / 2 osaa

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top