Flipperi James Bond 007 Premium

349 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 281
4 - 7 224

Vuokratuotteen kuvaus:

Tämä on vuosimallia 2023 – ja vieläpä kyseisen flipperisarjan tuunattu ”You only live twice” Premium -malli. Jee!

Premium on nimensä mukaisesti näyttävämpi kuin se edullisin versio (edullisin = James Bond 007 ”Dr. No”). Premiumissa kaikki on hieman paremmin; ulkoasu, pelikentän vimpaimet, tekniikka, äänet. Eli kaikki. Siitä ei ole kahta sanaa. Premiumin sisäänostohinta onkin kakkosella alkavan 1000 -luvun verran korkeampi, kun vertaa siihen keltaiseen ”Dr. No” -karvalakkiversioon. Älä siis mieti kahdesti – ainakaan näiden kahden välillä.

 

Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vaativan kuljetuksen ja asennuksen takia Flipperi James Bond 007 Premiumin voi vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
71 cm 195 cm 143 cm 230V 3A 110 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
71 cm 145 cm 143 cm 110 kg / 1 osaa


Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top