Pieni keilarata

327 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 245
4 - 7 196

Vuokratuotteen kuvaus:

Tuo keilarata tai kaksi tapahtumaasi! Pienemmät pallot ja kevyempi meininki eivät aiheuta hikeä tai kyyneleitä. Lyhyet (200 cm.) tai pitkät (275 cm.) radat voi valita käytettävissä olevan tilan mukaan.
  • Minikeilarata! Pituudeksi voit valita 200 cm. tai 275 cm.
  • Mittaa pallon suunnan ja nopeuden – pallon vieriminen jatkuu näytöllä.
  • Heittovuorojen määrä säädettävissä 1-10 välillä per peli – sopii niin messuosastolle vetonaulaksi kuin yritysjuhliin kilpailulajiksi.
  • Pelaajien määrä valittavissa 1-6 välillä.
  • Laskee pisteet kuten oikeatkin keilaradat.
  • Kuvissa on yksi pitkä ja yksi lyhyt rata. Vuokrahintaan sisältyy yksi rata.
Erikoista ja hassua: pallo jatkaa matkaansa näytöllä sen mukaan, miten kovaa ja mihin suuntaan sen viskaiset menemään. Keilojen kaatuminen, pisteiden lasku ym. tapahtuu myös näytöllä.
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vaativan asennuksen takia Keilarataa voi vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
64 cm 133 cm 200 tai 275 cm (valinnan mukaan) 230V 1A 74 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
40 cm 190 cm 52 cm 43 kg / 4 osaa

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top