Slam Dunk Koripallopeli 49″ näytöllä

380 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 285
4 - 7 228

Vuokratuotteen kuvaus:

Kun yritystapahtumasi kaipaa koriin osuvaa jännitystä, löytyy meiltä ratkaisu: Slam Dunk! Tämä täysikokoinen korispeli mahtuu kulkemaan myös kapeampia kulkureittejä pitkin, toisin kuin monet muut. Hissin koon puolesta reilu eurolavan kokoinen tila riittää – joten voit tuoda koripallohuuman suoraan melkein mihin tahansa tilaisuuteen, olipa se sitten messuosasto tai toimiston taukotila.

Slam Dunk on varustettu vaikuttavalla 49 tuuman pystynäytöllä, joka näyttää niin tulokset kuin hienot animaatiotkin. Tämä peli ei jätä ketään kylmäksi. Heittäydy haasteeseen ja testaa tarkkuutesi kuumottavassa korissessiossa, jossa jokainen osuma tuo pisteitä.

Täydellinen valinta kaikenlaisiin yritystilaisuuksiin: Olipa kyseessä tiimien välinen friendly match tai rento heittely messuosastolla, tämä peli kerää joukot yhteen ja tarjoaa unohtumattomia hetkiä. Kilpailuhenkeä, naurua ja paljon palloja ilmassa – mitä muuta voisitkaan toivoa?
Tämä on peli, joka saa kaikki yrittämään uudestaan ja uudestaan – eli koripalloa parhaimmillaan! Älä siis jää pallottelun ulkopuolelle – varaa Slam Dunk Korispeli 49″ näytöllä ja tee tapahtumastasi kaupungin puhutuin kenttä!

 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vaativan asennuksen vuoksi Nopeuskoripalloa voi vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
81 cm 248 cm (säädettävissä) 246 cm 230V 1,5A 180 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
79 cm 90 cm 140 cm 180 kg / 1 osa

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top