Euron kampanja* Lamakaraoke (JBL bilekaiutin + mikrofonit)

1 +alv. / 1:n vrk.

Ei vuokrata yksittäin – katso kampanjaehdot alempaa sivulta. Lisää vuokralaitteita saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Tuotetunnus (SKU): VP-7043 Osastot: , , , , , , , , , , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Vuokratuotteen kuvaus:

Ai laman aikana ei voi pitää hauskaa? Väärin. Esittelemme ”lamakaraoke + bilekaiutin” – setin, joka nostaa tunnelman kattoon ilman että kukkaro huutaa hoosiannaa! Tämä paketti sisältää tehokkaan JBL-kaiuttimen ja kaksi langatonta mikrofonia, jotka takaavat, että laulu raikaa ja basso jytisee. Yhdistä vain oma älylaitteesi Bluetoothin kautta ja ota kaikki irti esimerkiksi Singan päiväpassista – jonka saat noin kuudella eurolla. Huomioithan, että puhelin tai tabletti ei kuulu pakettiin – mutta eipä se menoa haittaa, kunhan laulutaitoa riittää. Mikrofoneissa on patterit ja kajarissa on akku, joka kestää noin 6h. Varapatterit ovat mukana. Kaiuttimen voi kytkeä myös verkkovirtaan. Äänenlaatu on oikein mainio!

 

*Euron kampanjatuote: tämä tuote on vuokrattavissa hintaan 1e +alv. sellaisen vuokrauksen yhteyteen, jonka kokonaissumma kuljetuksineen ylittää 1199€ +alv. Jos kokonaissumma kuljetuksineen ylittää 2300€ +alv, voi euron tuotteita valita mukaan kaksi kappaletta. Jos kokonaissumma kuljetuksineen ylittää 3500€ +alv, voi euron tuotteita valita mukaan kolme kappaletta. Euron tuotteita on saatavissa rajoitettu määrä – toimi nopeasti. Euron kampanjaa ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Normaali vuokrahinta: 99€ +alv.

 

Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vaativan asennuksen vuoksi jukeboksia voi vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
30 cm 60 cm 35 cm 230V 1A 13 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
ei rajoituksia ei rajoituksia ei rajoituksia 11 kg / 4 osaa

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top