Boxer voimatesti

366 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 275
4 - 7 220

Vuokratuotteen kuvaus:

Hitti! Lyö palloa täysillä – se heilahtaa lyönnin voimasta kattoon ja lyöntivoima näkyy näytöllä. Pallo laskeutuu alas painamalla nappia. Jopa neljä pelaajaa voi pelata samaan aikaan, jolloin palloa lyödään vuorotellen ja kaikkien tulos näkyy omilla näytöillä. Hauskat äänitehosteet.
Asiakkaan antama palaute pelistä: Etenkin boxing-peli oli hitti, jota humalaiset ukot hakkasivat nyrkit harmaana yön lopputunneilla :D
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vaativan kuljetuksen ja asennuksen takia Boxer voimatestiä voi vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
90 cm 230 cm 140 cm 230V 0,5A 120 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
70 cm 214 cm 122 cm 120 kg / 1 osaa

Saatat myös pitää...

Go to Top