Kolmen voiman testi (voimamittari)

249 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 187
4 - 7 149

Vuokratuotteen kuvaus:

Saako porschenpunainen sinut ärsyyntymään? Tunnetko olevasi Hulk tai Wonder Woman? Ei hätää, tästä löytyy apu ylimääräisten paineiden purkamiseen. Kolmen voiman testi on nimensä mukaisesti melko jykevä laite, jolla voi mitata kolmea eri voimaa:
  • Puristusvoima
  • Lattiasta nosto (maastaveto)
  • Vääntövoima (hella kutoselle -tyyliin)
Maksimituloksen saaminen on lähes mahdotonta (ellet ole Hulk tai Wonder Woman).
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Vaativan kuljetuksen takia Kolmen voiman testiä voi vuokrata vain kuljetus- ja asennuspalvelulla. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
50 cm 144 cm 63 cm 230V 1A 75 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
50 cm 144 cm 63 cm 75 kg / 1 osaa

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top