Puhallustesti

99 +alv. / 1:n vrk.

Avaa slideshow klikkaamalla isoa kuvaa. Katso kuljetusreitin mitat alempaa sivulta. Lisää haluamasi määrä vuokravuorokausia saatavuuskyselyyn nähdäksesi nouto- ja toimitusvaihtoehdot. Checkaamme varaustilanteen ja palaamme asiaan, kun olet lähettänyt saatavuuskyselyn. Saatavuuskyselyn lähettäminen EI velvoita sinua mihinkään. Vuokraus on sitova vasta, jos vahvistat meiltä kyselyn jälkeen saamasi (vuokra) tarjouksen erikseen. Tarjoukset ovat voimassa vähintään 7 vuorokautta ja ILMAN välimyyntivarausta, joten voit suunnitella tapahtumaasi rauhassa – emme siis tarjoa voimassa olevien tarjousten laitteita muille, jos tapahtumien ajankohdat ovat samat.

Määrä (vuorokaudet) = hinta / vrk.
2 - 3 74
4 - 7 59

Vuokratuotteen kuvaus:

Puhalla pilliin ja totea promillesi* näytöltä. Pillin saa pitää joka kerta! Punaisella vilkkuva poliisisetä -valo aktivoituu kun olet tavoittanut 0.5 promillen rajan. Mukana on 250 pilliä, jotka löytyvät laitteen sisäänrakennetusta telineestä. Puhallustesti puhuu suomea.
* Testeri vastaa seulonta-alkometreissä käytettävää tekniikkaa: tulos ei ole luotettava, jos tupakoinnista tai alkoholin nauttimisesta on kulunut alle 10 minuuttia. Tulos ei myöskään ole luotettava, jos testeriin on lähiaikoina puhallettu tiukka lukema. Tulos soveltuu juhlakäytössä hauskanpitoon ja kavereiden kesken vertailtavaksi. Nämä ohjeet lukevat myös testeriin painettuina. Testeriä ei tule käyttää ajokunnon määrittämiseen.
 
Huom – tekniset tiedot: alapuolelta löydät minimivaatimukset kuljetusreittiä, hissejä ja ovia varten. Tätä laitetta voit myös kuljettaa itse esimerkiksi sopivan kokoisella henkilöautolla (katso kuljetuskoko ”Mitat kuljetusreittiä varten” -kohdasta). Tästä voit tutustua kuljetus- ja asennuspalveluun: kuljetus- ja asennuspalvelu. Vuokralaitteiden toimitusehdot löydät tästä linkistä.

Laite käyttökunnossa:
Leveys Korkeus Syvyys Sähköntarve Kokonaispaino
55 cm 160 cm 55 cm 230V 0,5A 30 kg


Mitat kuljetusreittiä varten:
Leveys Korkeus Syvyys Painavin osa / osia yhteensä
55 cm 160 cm 55 cm 30 kg / 1 osaa

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top